Välkommen på sommarläger 5-9/8!

Foto: Annica Nettrup / Trollsländeföreningen.

Foto: Annica Nettrup / Trollsländeföreningen.

Föreningens första sommarläger tar plats i Skåne. Alla är välkomna, oavsett kunskapsnivå.

Det är gratis att delta för alla som är med på dagarna. Man behöver inte boka eller anmäla närvaro om man bara gör dagsbesök, men man måste meddela om man vill spendera en eller flera nätter på gården.

Det finns ett begränsat antal platser för övernattning (först till kvarn!) men gott om plats för tältning (det finns också tält på plats redan). Det finns också vandrarhem och annat i trakten.

Vi utgår från Hörjelgården och spenderar dagarna med att plocka ut russinen i den skånska trollsländekakan, där vi besöker olika lokaler på Österlen som den skånska inventeringen visat vara allra mest intressanta. På kvällarna minglar vi, tittar på bilder, grillar, luppar larvhudar med mera.

Allt sker till självkostnadspris. Mat ordnar man själv eller ihop med andra deltagare. Samåkning i allra största mån, med samling kl. 10 för gemensam färd. Vill du möta upp senare under dagen går det också bra, bara kontakta någon av oss som är där. Tänk på att mobiltäckningen lokalt kan vara mycket dålig. Lämna i så fall meddelande eller skicka SMS så ringer vi upp när vi kan.

Om Hörjelgården: mer info, vägbeskrivning till m m här http://skane.naturskyddsforeningen.se/horjelgarden/

Har du frågor eller vill anmäla dig för övernattning: skicka e-post till Magnus eller sms på 0709/641 443.