Bli medlem!

Välkommen till Trollsländeföreningen!
11228022_10153170449563681_6033938167830536421_nMedlemskap för 2017 kostar 100 kr. För att teckna medlemskap sätter du in 100 kr på föreningens bankgiro 5095-8826. Glöm inte ange namn och att det gäller medlemskap i TSF.

Fyll också i detta formulär (klicka för nedladdning) och skicka till Helena Lager, så vi säkert får dina kontaktuppgifter. Så fort vi kan skickar vi sedan medlemskort och övrig information.

Du kan också teckna medlemskap på plats när du deltar i aktiviteter. Då har du också möjligheten att betala via Swish: 123 371 74 36.

Som medlem i Trollsländeföreningen blir du automatiskt även medlem i Sveriges Entomologiska Förening, men man prenumererar separat på Entomologisk tidskrift – så här prenumererar du på ET.

TSF_logga_fri_FELVÄNDVi är en nystartad förening och tar gärna emot förslag, tips och önskemål på exempelvis aktiviteter. Vad ett medlemskap i Trollsländeföreningen innebär får vi se framöver, men här är några saker man skulle kunna få som medlem:
– att man får en regelbundet utkommande tidskrift och/eller nyhetsblad,
– att man får rabatt på böcker och annat material,
– att man har förtur till aktiviteter med begränsat antal platser,
– att deltagaravgifter på aktiviteter med kostnad subventioneras (det blir dyrare för icke medlemmar),
– att man får en del material gratis,
– att en del spännande publikationer och material endast finns tillgängligt för medlemmar.

Se här för aktiviteter.

Bred trollslända och tidig mosaikslända, Frösslunda, Öl, 17/5. Foto: Magnus Billqvist / Trollsländeföreningen.